Produse

Produsele Lion Business Solutions sunt mai mult decat simple aplicatii software. Sunt solutii prefabricate, gazduite pe serverele noastre, care va pot ajuta sa obtineti maximum de eficienta din imbinarea resurselor umane cu cele IT. Construite pe o arhitectura robusta dar in acelasi timp flexibila si avand o arie de utilizare vasta, aplicatiile noastre ofera o reteta de success pentru relatiile cu partenerii dvs. Pentru a avea acces la cele mai bune produse de tip B2B sau B2C, nu trebuie decat sa apelati la Lion e-Business Suite.
 

 
 

Creat pe conceptual “cumpar cat folosesc”, Lion e-Business Suite este un pachet de aplicatii web modular, care ofera companiilor cu investitii reduse in infrastructura IT posibilitatea de a utiliza o platforma e-Business rapida si robusta la un pret mai mult decat accesibil.

LionCRM este o solutie de Management al Relatiei cu Clientii care da posibilitatea companiilor mici si mijlocii sa formeze, sa pastreze si sa dezvolte relatii profitabile cu clientii lor prin solutii integrate de Vanzari, Marketing, Customer Service si Suport.

Lion Delivery este o aplicatie web de Management al Transporturilor utilizata pentru a controla activitatile legate de optimizarea transporturilor, incarcaturii, rutelor si punctelor de interconexiune. Beneficiile majore ale acestui sistem sunt imbunatatirea serviciilor oferite clientilor, dezvoltarea relatiilor intre firmele de transport si cresterea vizibilitatii livrarilor. Lion Delivery este in acelasi timp un instrument care va ajuta sa luati cele mai bune decizii si sa obtineti eficienta sporita, sa dezvoltati reteaua de clienti si de noi parteneri de afaceri.

GSBid este o solutie de achizitii prin licitatie care ajuta companiile sa obtina o eficienta sporita si economii semnificative comparativ cu sistemul traditional bazat pe documente scrise pe hartie. Aceasta solutie simplifica si eficientizeaza crearea si publicarea cererilor de oferta, depunerea ofertelor furnizorilor si alegerea castigatorilor. In conditiile concurentei de pe piata globala, organizatiile sunt nevoite sa gestioneze tot mai strict politica de achizitii si sa depaseasca modelele clasice de aprovizionare pentru a obtine materii prime si servicii la costuri cat mai mici. Cu GSBid, profesionistii din departamentele de aprovizionare pot utiliza cele mai noi tehnici de licitare pentru a realiza economii semnificative pentru companiile lor.