Cine suntem
Infiintata prin fuziunea unei firme de consultanta SAP cu o firma de dezvoltare platforme de business , Lion Business Solutions aduce in slujba clientilor experienta si resursele “parintilor” sai. Pe piata din Romania, Lion Business Solutions este in pozitia unica de a oferi companiilor, solutii integrate de business, cu scopul declarat de a incuraja libera concurenta, transparenta si fair-play-ul in afaceri.
 

Prin produsele si serviciile noastre dorim sa oferim tuturor companiilor sanse egale pe piata, indiferent daca acestea fac parte din categoria companiilor mari sau din cea a companiilor mici si mijlocii.

 

Valori fundamentale

Permanent in slujba clientilor:  suntem dedicati in a intelege dorintele clientilor nostri si spre a le implini sau chiar depasi asteptarile.

Dezvoltare:
obiectivele noastre, ca si cele ale specialistilor nostri, vizeaza dezvoltarea continua a companiei pentru a asigura angajatilor o cariera solida si a le crea conditiile sa lucreze la potentialul lor maxim.

Integritate: intelegem sa facem afaceri urmand cele mai inalte standarde de etica profesionala si integritate morala.

Excelenta: suntem intr-o permanenta incercare de a obtine excelenta in zona noastra de afaceri, furnizand solutii de top prin utilizarea celor mai noi tehnologii in folosul clientilor nostri.


   
Solutii e-Business

Noi, echipa Lion Business Solutions, suntem mandri sa va prezentam formula noastra de sustinere a companiilor de orice marime in calea lor spre success. Conceput de expertii nostri, consultanti de business si programatori, Lion e-Business Suite este un pachet de aplicatii online, destinat relatiei companiilor cu partenerii de afaceri.

 
Partneriat
Fiti parte integranta din reteaua de parteneri ai Lion Business Solutions.
Obtineti profit prin parteneriat cu firma noastra devenind distribuitori e-Business Suite sau oferind servicii de implementare, user training, dezvoltare personalizata si servicii de consultanta pentru produsul Lion e-Business Suite.

 
Support Forum
Support Forum-ul va permite sa impartasiti experienta dvs privind Lion e-Business Suite cu alti utilizatori si in acelasi timp, sa primiti ajutor gratuit din partea noastra. Consultantii nostri consulta zilnic acest forum, astfel incat comentariile dvs ne vor ajuta sa ne imbunatatim permanent serviciile oferite clientilor.